Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek

 

Kate Hudson babát vár?

A pletykák szerint Kate Hudson ismét babát vár. A 31 éves színésznő 14 hetes terhes és a boldog apuka Matt Bellamy - 32 éves - , a Muse frontembere. A pár szerint nem írtak a golyának, ám az mégis bekopogott! Kate-nek már van egy 7 éves kisfia az előző házasságából, Ryder. Hogy ő mit szól a közelgő testvérkéhez, azt senki sem kérdezte... :-)

kate-hudson-matt-bellamy-pletyka.jpg


 

Kristen Stewart titokzatos gyűrűje

A képeken sokszor látszik Kristen ujján egy fekete gyûrû, rendezvényeken és hétköznapokon is. Nézzük meg mi is kicsit közelebbrõl...
Az egyik rajongó felkutatott minden információt amit csak tudott a gyûrûrõl. A következõ dolgok derültek ki róla. Ez a gyûrû nem más mint egy Chanel Camélia Sculpture J 2940 onyx rózsával és gyémánt berakással. Viszont megszerezni nagyon nehéz ugyanis nem árulják minden ékszerboltban. Vegasban állítólag kapható, közepes és kis rózsával. A kissebbik (amit a képen látunk) $ 1,550-ba kerül és a nagyobbik $ 3,350.

És mi is van ezzel a gyűrűvel? Lehet, hogy valami köze van Roberthez?

Azt ugyan még mindig nem tudjuk biztosan, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart kapcsolata végre hivatalos vagy sem, az biztos, hogy a két sztár eléggé odavan egymásért - még ha nem is romantikus értelemben. Most épp Kristen adta ennek jelét azzal, hogy Rob tehetségét istenítette. Robert Pattinson legújabb filmjével, a Remember Me-vel akarja bebizonyítani, hogy benne biza több is van, mint Edward Cullen, és Twilight-partnere, Kristen szerint jó esélye is van erre, hiszen a színész egyenesen remekel a filmben.

Viszont Kristen sem kevés díjat zsebelt be az elmúlt években + nem is olyan régen nyert egy BAFTÁt, majd átvehette az Elle magazin gáláján az „Év nője” díjat. Ám lehet ez az egész inkább csak kín Kristennek, aki be is vallotta, hogy nem tudja megszokni, hogy ennyire nagyra tartják munkáját...

Kristen Stewart

Heidi Klum viaszban

A szexi 36 éves modell-anyuka már visszavonhatatlanul a halhatatlan hírességek sorában díszeleg... viaszból kiöntve. A berlini Madame Tussauds viasz-múzeumban kapott helyet Heidi életnagyságú szobra, amit jan.25.-étől bárki megcsodálhat :-)

 

Heidi Klum

 

Eva Longoria fákat ültet

Eva Longoria egyik interjújában bejelentette, hogy nem több, és nem kevesebb, mint 500 fát fog az idén elültetni Barack Obama, új amerikai elnök, tiszteletére. Eva ezzel a gesztussal szeretné kifejezni nagyrabecsülését az új elnök munkája iránt... hát, majd odafigyelünk és átszámoljuk azokat a fákat... :-)

Eva Longoria

Zörgő csontok, avagy az éhen halás küszöbén

Nicky Hilton,Angelina Jolie,Catherine Zeta-Jones

Nicky Hilton, Angelina Jolie és Catherine Zeta-Jones a legirigyeltebb nők sorait gyarapítják, pedig bizonyos szempontból semmi irigyelni való sincs rajtuk, ők is problémákkal küszködnek. Angelina Jolie például, a pletykák szerint, tudatosan éhezik, ezzel szolidaritást vállalva a harmadik világ éhezőivel. Remélhetőleg terhessége alatt felfüggesztette ezt a sajátos önsanyargatást. Nicky Hilton és Catherine Zeta-Jones esetében pedig a túlzott hiúság öltött testet a gebe-görbe lábakban. A két hölgy a divat és még a csuda tudja kinek a kedvéért koplal, láthatóan igen nagy sikerrel. Kár, hogy azt hiszik, hogy ezek a nyújtófa lábak bárkit is beindítanak :-(

 

Gyász! Amy Winehouse 1983-2011

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnőt saját lakásában találták holtan.

Ugyan hivatalosan még ismeretlen a popsztár halálának oka, közeli ismerősei szerint kábítószer-túladagolás következtében hunyt el. Ezt eddig sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó a brit rendőrség. A Daily Mail szerint a túladagolás azért is valószínűsíthető, mert a mentők két kocsival érkeztek a Winehouse londoni lakásához, ám segíteni már nem tudtak a soul énekesnőn.

Szerdán lépett utoljára a közönség elé

Amy Winehouse állandó drog- és alkoholproblémákkal küzdött, idén állítólag egy sikeres elvonókúrán esett át, s tavasszal még úgy tűnt, európai koncertkörútra indul. Fellépett volna a Sziget fesztiválon is, azonban az augusztusi fellépést már korábban lemondta, ahogy az összes koncertjét,
a botrányosra sikerül belgrádi fellépés után.

Az énekesnő azonban nem akkor, hanem ennek a hétnek a közepén lépett fel utoljára. Szerdán keresztlánya, a mindössze 14 éves Dionne Bromfield koncertjén lépett fel, ahol arra biztatta a közönséget, hogy vegyék meg a tinédzser albumát.

Csodagyerek volt

Winehouse igazi zenei zseni volt, 10 évesen alapította első zenekarát, 2003-tól szólókarrierjét építgette. 2006-os második, Back to Black című lemezével robbant be a köztudatba. Egyszerre hódította meg a szakmát, és a közönséget is, már ekkor a bulvárlapok címlapsztárjává nőtte ki magát botrányaival. 2009-ben két év után vált el Blake Fieldertől, akivel hosszú ideig tartó
se veled, se nélküled kapcsolata tette állítólag lelkileg teljesen tönkre az amúgy labilis popsztárt.Amy évek óta készült a visszatérésre, de képtelen volt megszabadulni a démonaitól. Rengeteg elvonókúrán vett részt, ám mire ezek sikeréről hírt adtak a lapok, addigra már le is fotózták valahol az énekesnőt
illuminált, vállalhatatlan állapotban.

Az idei turnéja készítette volna elő a terepet új albumának, amely egyesek szerint már szinte elkészült.

Gyászol a zenei világ

Ugyan még csak néhány óra telt el, mióta bejelentették Amy Winehouse halálát, máris számos híresség fejezte ki megrendülését a twitteren, Facebook-oldalakon. Kelly Osbourne a következőket írta: "Nem tudok levegőt venni, annyira sírok. Elvesztettem az egyik legjobb barátomat. Örökké szeretni foglak Amy, és soha nem felejtem el az igazi Amy-t."

Jared Leto, a színész és 30 Second to Mars énekese tragikus veszteségnek nevezte az énekesnő halálát. Érdekesség, hogy éppen az ő zenekara ugrott be a Sziget fesztiválon Winehouse helyett.

Közben már az énekesnő londoni háza előtt gyülekezni kezdetek a gyászoló rajongók, magyar idő szerint fél 9-kor már mintegy 100-an álltak gyertyákkal, és virágokkal az elhunyt popsztár kerítésénél, de BBC tudósítása szerint folyamatosan újabb érkezőkkel növekedik a tömeg.

27-es klub

Amy Winehouse két hónappal a 28. születésnapja előtt hunyt el, ezzel csatlakozott a rockzene hírhedt 27-es klubjához. Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix és Kurt Cobain után újabb népszerű, és tehetséges zenész hunyt el 27 évesen. Már-már félelmetes, hogy éppen ebben az életkorban mennyi könnyűzenei kiválóság halt meg, az említetteken kívül még legalább két tucat többé-kevésbé ismert zenész tartozik még a 27-es klubba.

 

VV Éva nem tudott uralkodni magán

Dühöngve támadt a minap a ValóVilág nagy „kiborulója” egy fotósra. Nem akarta ugyanis, hogy lefotózzák, miközben Dopeman karjaiban koktélozgat.

Nem akarta, hogy Dopemannel fotózzák, ezért kiabálva kelt ki magából VV Éva a minap egy siófoki klub sajtónyilvános megnyitóján. Bár a valóságshowban sem volt ez másképp, a legtöbben azért úgy gondolták: a bezártság teszi ezt vele. Ám Éva ismét kimutatta a foga fehérjét: nagy szabadságában sem tud uralkodni önmagán.

Az Új Ász beszámolója szerint a szórakozóhely hemzsegett a ValóVilág egykori szereplőitől. Köztük volt Éva is, ám ő nem egykori „rabtársaival”, sokkal inkább Dopemannel volt elfoglalva. Az ő karjaiban iszogatott a bárpultnál. S nem is volt gondja a sajtónyilvános eseménnyel addig, amíg észre nem vette, hogy fotózzák. Ám akkor hirtelen elvesztette józan ítélőképességét, odarohant a fotóshoz, s kérdőre vonta, hogy mit csinál. A kolléga ugyan igyekezett elmagyarázni neki, hogy ez egy olyan rendezvény, ahová akkreditált a sajtó is, így semmi kivetnivaló nincs abban, hogy valaki őt fotózza.


– Éva követelte, hogy azonnal töröljünk le minden róla készült képet, hiszen milyen dolog az, hogy megjelenik a bulin a párjával, Ádámmal, az Új Ász pedig lefotózza egy nős emberrel. Igyekeztünk neki elmagyarázni, hogy mi csak a munkánkat végezzük, de erre csak még jobban bedühödött. Nekünk rontott, ki akarta tépni a kamerát a kezemből, s azt üvöltözte, széttöri, ha azonnal nem semmisítem meg a képeket – mesélte a lap munkatársa, aki Dopemant is megkérdezte, ő hogyan emlékszik az estére.

– Ha velem lefényképeznek bárkit, az neki megtiszteltetés. Mert valljuk be, bárminemű kihágásaim ellenére is én a magyar kultúra részét képezem. Éva valószínűleg azért ódzkodott a közös fotótól, mert azon látszana, hogy mennyire vonzódik hozzám – ütötte el a témát viccesen a rapper.

Éva pedig valószínűleg még mindig annyira haragos, hogy nem szólalt meg a cikkben. Pedig akkor elmagyarázhatta volna, hogy ha Ádámmal meg partizni, miért más férfi nyakában csimpaszkodik és iszik.

 

Babát vár kiskorú párjától a fiatal énekesnő?

A két fiatal sztár a pletykák szerint hamarosan szülői örömök elé nézhet. De mi ebből az igazság?

Selena Gomez már azzal megdöbbentette a fél világot, hogy a 17 éves Justin Bieberrel jött össze, ám úgy tűnik, a meglepetéseknek ezzel még nincs vége: a fiatal színész-énekesnő háta mögött ugyanis többen arról kezdtek suttogni, hogy már a közös baba is úton van.

Ezek a hírek azért kaphattak szárnyra, mert a 18 éves Selenát a közelmúltban kórházba kellett vinni. Elmondása szerint kimerült, kiszáradt és vashiányos volt, ezért lett szüksége orvosi segítségre.

Mások szerint viszont az utóbbi időben is panaszkodott fejfájásra és reggeli rosszullétekre, ami akár a terhesség jele is lehet. Selena szerint viszont ez csak egy újabb rosszindulatú pletyka, amiket már megtanult lerázni magáról.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a 18 éves sztár kitartóan tagad egy hírt vagy pletykát: korábban azt állította, hogy Justinnal nem járnak, csupán egy öcsikét lát a kanadai énekesben. Arra viszont már nem tudott mit mondani, amikor csókolózás közben fotózták le őket…

 

Halálos fenyegetést kapott a világ legrosszabb énekesnője

A 13 éves Rebeccát sokan a világ legrosszabb énekesnőjének titulálják, mások viszont ennél is messzebbre mennek: meg akarják ölni!http://meszarosmarton.files.wordpress.com/2011/03/rebecca_black1.jpg

Már a rendőrség is vizsgálódik Rebecca Black ügyében, ugyanis a 13 éves énekesnő áprilisban két halálos fenyegetést kapott: külföldi oldalak szerint telefonon és e-mailben is tudtára adták, hogy megölik.

A tinilány azzal szerzett magának jó néhány ellenséget, hogy feltöltötte Friday című számát a legismertebb videómegosztó oldalra. Ezt eddig 113 millióan (!) látták, és a dalról véleményt mondók nagy részének nem tetszik – döntően butácska szövege miatt.

Ám míg egyesek megelégszenek azzal, hogy a világ legrosszabb énekesnőjének titulálják Rebeccát, mások az élők sorában sem szeretnék látni. „A fenyegetések lényege tulajdonképpen annyi volt, hogy amennyiben a klip nem tűnik el az internetről, megölik a lányt” – nyilatkozta szerdán a kaliforniai Anaheim rendőrkapitányságának szóvivője.

 

Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz

 

A Grammy-díjas énekesnő legújabb kislemezéhez már le is forgatták a videoklipet, és most kiderült, melyik dalhoz tartozik a kisfilm.

Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz


Lady Gaga új albuma világszerte hatalmas sikereket ért el, és szinte mindenhol megszerezte az első helyet. A lemezről eddig három klip érkezett, a Born This Way, a Judas és a The Edge of Glory. A negyedik klipes dal a Yoü and I lesz, amely teljesen eltér az eddigiektől: az énekesnő eddigi videóit ugyanis gyors számokhoz forgatták, és most egy lassabb rockballada következik, ami – Gaga saját bevallása szerint – a legfontosabb emberről szól, akivel valaha is találkozott, és az eddigi legjobb dal, amit írt. A számot New York-i otthonában szerezte a zongorán, amelyen „felnőtt”, és ez volt az első dal, amelyet megírt a Born This Way-ről.

A Yoü and I-t az énekesnő régi barátja, Luc Carl ihlette, és arról szól, hogyan lehet feléleszteni egy régi szerelmet. A dalt már több mint egy éve játssza a fellépésein, és először úgy gondolta, túlságosan rockos a hangzása, és emiatt nem lesz kislemez belőle.

A számban a legendás Queen együttes gitárosa, Brian May játszik, amivel Gaga egyik legnagyobb álma vált valóra, és a művésznevét is az együttes Radio Ga Ga című dala ihlette.

Az extrém énekesnő pár napja forgatta le új videoklipjét Luc Carl szülőhelyén, Nebraskában, és elárulta, hogy Luc is szerepelni fog a klipben, valamint még Yüyi, a sellő is, aki Gaga alteregója. A videót pedig valószínűleg augusztusban fogják bemutatni. A Lady egy ideig titokban tartotta, melyik dalából lesz az új kislemez, de utalt rá a klipben szereplő hableány nevével, Yüyival, és azzal is, hogy sellőként lépett fel a dallal.

A Born This Way énekesnője nemrég egy omahai rádióban erősítte meg, hogy az új videó a Yoü and I című számhoz készült, és ez lesz az album negyedik hivatalos kislemeze.

Az új klipből már megjelent egy kép is:

 

Katy Perry hivatalosan is szőke

 

Katy Perry visszatért eredeti hajszínéhez. Az énekesnőnek újra szőke haja van.

Katy Perry hivatalosan is szőke

Katy Perryt fekete hajjal ismerte meg a világ, nemrég viszont megtudhattuk, hogy nem ez az eredeti hajszíne, hanem a szőke, és vissza szeretne térni régi külsejéhez.

Katy neki is állt szőkíteni a haját, csakhogy ez a folyamat elég hosszú ideig tartott. Először vörös lett az énekesnő haja, amit a híresség állítólag kifejezetten utált, sőt, még azt is megírta hivatalos Twitter oldalán, ha három héten belül nem lesz szőke a haja akkor megválik tőle.
Most azonban Katy hivatalosan is szőke lett. Hajszínét először az MTV News interjújában mutatta meg nekünk, és kész innentől szőkén hódítani a világot.

 

Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit

Miley Cyrus dohányzással töltötte az időt, miközben barátaival szórakozott a megérdemelt pihenés alatt.

Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!

Miley Cyrus kikapcsolódott, miután véget ért a turnéja Ausztráliában, és úgy tűnik, hogy a lehető legegészségtelenebb módon pihen: dohányzással.

Az új képeken Miley bikiniben sétál, játszik a kutyájával és jól érzi magát egy hajón, miközben dohányzik. Több rajongó is ellene fordult a hétvégén készült képek láttán. Bár az énekesnő még nem nyilatkozott a dohányzásáról készült fotókról, már korábban hangot adott annak az elkötelezettségének, hogy el fogja kerülni az ilyen rossz szokásokat.

„Soha nem szeretnék dohányozni” – írta a 2009-ben megjelent önéletrajzi könyvében. Azt is hangoztatta, hogy mivel mindkét nagyapja tüdőrákban halt meg, nem kockáztatna.

Perez Hilton is tweetelt Miley-nak: „@MileyCyrus Miley! Imádom az új tetkódat! De...nem szeretem, hogy dohányzol! Abba tudnád hagyni ezt, kérlek?”

Úgy látszik, hogy bár alább hagyott a botrányokkal, egy újabb és súlyosabb dologgal rombolja a hírnevét.

 

Rihanna visszatért a barnához

Rihanna a hajszínét szinte évente váltogatja, így nehéz őt követni, hogy jelenleg milyen színben pompázik hajkoronája.

Rihanna visszatért a barnához

Rihanna hajszíne szinte évenként változik. 2005-ben hosszú barna hajjal robbant be a köztudatba, a drasztikus váltás 2007-ben következett be, amikor félhosszú feketére váltott, amely később még rövidebb lett neki. 2009-re szőke lett, tavaly pedig vörös démonná változott.

Most, hogy már minden lehetséges hajszínt kipróbált, visszatért a barnához. Az énekesnőt új hajkoronájával tegnap kapták lencsevégre Los Angelesben.

A kérdés csak az, vajon meddig bírja ki Rihanna, hogy ne váltson újra stílust?

 

Megérkezett Avril Lavigne új illata

Itt az énekesnő harmadik parfümje is, amely a Wild Rose (Vadrózsa) nevet kapta.

Megérkezett Avril Lavigne új  illata

Avril Lavigne legújabb parfümje nemrég jelent meg. Az eddigi kettő (Black Star és a Forbidden Rose) után ez a harmadik illat, amit piacra dobott.

A Wild Rose illata inkább gyümölcsös, de virágos és fás jegyek is fellelhetők benne, amelyek a nőiességét adják. Bár lehet, hogy majd sokan lesznek, akik szerint túl erős illatúnak bizonyul (tekintve, hogy mandarin, grapefruit és szilva kombinációja), Avril reméli, hogy a rajongói örömmel fogadják majd.

Természetesen nem csak gyümölcsillatok keverednek az újdonságban, fellelhető benne a frangipani virág, az orchidea és a narancsvirág aromája is. A pézsma, a szantálfa és a créme brulée az egész alapjegye, ahogy már azt korábban az énekesnő elárulta.


Félbeszakadt a Kings of Leon turnéja

A zenekar amerikai turnéját egy dallasi koncerten szakította meg, amikor az együttes frontembere, Caleb Followill lesétált a színpadról, hangjának teljes kimerültségére hivatkozva.

Félbeszakadt a Kings of Leon turnéja

„Száz százalékig elment a hangom” – hangzott el a Kings of Leon frontemberétől július 29-én a dallasi koncert közepette, amikor erre hivatkozva Caleb Followill lesétált a színpadról.
A következő fellépésüket új időpontra rakták át, ám mint később kiderült, a teljes, 26 állomásos turnéjukat felfüggesztették egy időre. A nyilatkozatban elmondták, hogy pihenőre van szükségük, ezért tartanak egy kis szünetet. „A zenekar nagyon sajnálja, de ahhoz, hogy a közönség azt kapja, amit megérdemel, szükség van erre a pihenőre.”
Jared Followill,
az együttes basszusgitárosa és Nathan Followill, a dobos saját blogjukon kommentálták az eseményeket, amelyből sejteni lehet, hogy a zenekar nemcsak egészségügyi problémák miatt vonult vissza, hanem valószínűleg némi feszültség adódhatott a bandatagok között. Ennek ellenére mindkét zenész megerősítette, hogy az együttes nem oszlott fel, és hamarosan folytatják a koncertezést.

Az információk szerint a Kings of Leon hivatalos tunéja szeptember 26-án folytatódik a kanadai Vancouver városában.

 

Eminem perel

A producerként is tevékenykedő Eminem egyik dalát adta a Chrysler autómárka reklámjához, melyet egy másik autógyártó cég szemérmetlenül lemásolt és felhasznált.

Eminem perel

Eminem a Chrysler autómárka reklámjához adta a Lose Yourself című dalát. A promóció lehet, hogy a kelleténél is jobban sikerült, hiszen az Audi cég teljesen lemásolta. A két népszerűsítést végignézve szinte teljesen azonosak a képkockák. Eminem szerint ez megbotránkoztató, és nem hagyja annyiban a dolgot, ezért perelni fog. A cég beismerte, hogy hibázott, és nagyon sajnálja a történteket. Hivatalos nyilatkozatban kértek a rappertől elnézést.

„Az Audi cég minden tisztelete Eminemé. Nem állt szándékunkban megsérteni őt vagy rajongóit. Elismerjük, hogy az ő detroiti Chrysler-reklámja inspirált minket is” – nyilatkozta a vállalat szóvivője.

Még nem tudni, mi lesz a reklám és az üzem sorsa. Mindenesetre a rapper csak reménykedhet, hogy nem lesz része még egy hasonlóan kellemetlen incidensben.

 

Megjelent VV Zsófi első videóklipje

Elkészült VV Zsófi első videoklipje, a Rágógumi című dalhoz. A klipet még áprilisban kezdték el forgatni, azonban csak most lett kész véglegesen.

Megjelent VV Zsófi első videoklipje

A Való Világ 4 naivája a villából való kijövetele után egyből nekikezdett zenei karrierjének. Meg is írta első slágerét, a Rágógumit, melyet már jól ismerhet a nagyközönség. Áprlisban beszámoltunk róla, hogy Zsófi már forgatja a Rágógumi videóklipjét, de munkálatait többször is félbe kellett szakítani, így a premier máig váratott magára. „Sajnos igen rögös út vezetett eddig a klippremierig, de most már minden akadály elhárult, és mindenki számára elérhetővé tettem a neten. Rövidesen, remélhetőleg, a zenei csatornák műsorában is megnézheti bárki” – mesélte Zsófi.

A villából egyedül Gigi szerepel a klipben, akivel egy pikáns ágyjelenetet játszanak el. A Bors információi szerint a szőke szépség már a következő dalán gondolkodik, melyről annyit árult el, hasonlítani fog a Rágógumihoz, de abban már nagyobb szerepet fektet a szövegre és az érzelmekre.