Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan lesz valakiből menő csaj? ;)

Sugárzik róluk, hogy van önbizalmuk

Hogy miről ismerhető fel a Menő Csaj?Ő az az utánozhatatlan nőci, akiről senki nem tudja levenni a tekintetét, és akinek olyan végtelenül megnyugtató a közelsége. Bár szexi, mégsem tűnik úgy, hogy órákon át megszállottan göndörítette volna a szempilláját. „Varázsa egész egyszerűen a magabiztosságában áll. Látszik rajta, hogy nemigen izgatja, mit gondolnak róla a többiek” – mondja a Cosmo divatguruja. 

A mai Menő Csajokban van valami izgató keverék: szépek, mégsem olyanok, mint egy hideg szobor, elegánsak, mégis könnyedek, öntudatosak, közben lezserek. „Az, aki jól elvan önmagával, valósággal megbabonázza a külvilágot – mondja a divatszakember. – Ez a szikra különbözteti meg a Menő Csajt az átlagcsajoktól.” 

EZ A TRÜKK: Bontakoztasd ki legjobb vonásaidat, és úgy fogsz tündökölni, mint Jessica Alba. Kiemelővel tegyél hangsúlyt az arcod almácskájára, a szemed külső sarkába és a szem-
öldökcsontodhoz. Tessék, máris fényesebben csillogsz! Most menj végig a szádon színjátszó ajakfénnyel. Villódzik az arany, mindenki téged néz! Mindennek a tetejébe kérünk egy kis pimasz, önérzetes mosolyt. „Egy Menő Csaj nem tolakodó, de nem is mézesmázos” – mondja sminkesünk.

Hihetetlen erő árad belőlük

„A Menő Csajok nem futnak örökké a trend után. Időről időre kipróbálnak ugyan egy-egy új sminkárnyalatot, vagy frizuramegoldást, de az alapelemeken lehetőleg nem változtatnak” – mondja a Cosmo divatguruja. (Jó példa erre Rihanna hetyke frufruja.) Ha te is ezt teszed, erős hatást fogsz kelteni, mert az emberek azonnal veled kapcsolnak össze egy adott stílusjegyet. 

EZ A TRÜKK: Találd meg a saját stílusodat. Hallgass az ösztöneidre. Lapozgass magazinokban, és tépd ki azt az oldalt, amelyen felkelti a figyelmedet a modell valamely jellegzetessége. Aztán hasonlítsd össze a kitépett oldalakat, és keresd meg a közös jegyeket! Ha azt találod, hogy öntudatlanul is a merész ajakfestés ragadott meg, kísérletezz ki magadon hasonló árnyalatokat. 


Ravasz titkok ismerői a lányok

„Az első másodpercben felismerem a Menő Csajt – állítja a Cosmo divatguruja. – Nagy a vonzereje, de érezni lehet, hogy nem ad ki magából mindent. Az ember mindig többre vágyik belőle.” 

EZ A TRÜKK: Hagyd a dolgokat befejezetlenül, légy kicsit talányos. „A Menő Csaj soha nem mutat meg mindent, ami őrjítően kihívó – mondja sminkesünk. – Mondjuk, nem tökéletes a blúza, vagy kócos a haja.” (Gondolj Sienna Miller hanyag megjelenésére.) Vesd hátra a hajad egy nagyvonalú csavarral, az se baj (sőt, az a jó), ha pár tincs rendetlenül visszahullik a válladra. Mint aki annyira sietett, hogy nem volt ideje megfésülködni. Vagy kövesd Keira Knightley példáját, és boglyas hajad tetejére tűzz egy ékköves hajpántot. Izgalmasabban fogsz festeni, mintha minden hajszá-ladat sütővassal ápoltad volna le.